Un grup de deputați din Parlamentul Republicii Croația vor vizita Republica Moldova

  • 18 Noiembrie 2022 10:13
Un grup de deputați din Parlamentul Republicii Croația vor vizita Republica Moldova

Delegația Comisiei pentru afaceri europene din cadrul Parlamentului Republicii Croația se va afla, în perioada 21-22 noiembrie, într-o vizită la Chișinău.

Parlamentarii croați vor avea întrevederi cu Președintele legislativului, Igor Grosu, cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană și din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică. De asemenea, agenda vizitei include discuții cu Prim-ministra Natalia Gavrilița, cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. În cadrul discuțiilor, oficialii vor aborda diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Din componența delegației Parlamentului Republicii Croația fac parte deputații Domagoj Hajduković, Președintele Comisiei pentru afaceri europene, Darko Sobota, Vicepreședintele Comisiei și Irena Šimunić, Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova, se arată în comunicatul legislativului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău