Un fost vameș din România a ajuns șef la Vestmoldtransgaz (Mold-street)

  • 19 Noiembrie 2019 09:16
Un fost vameș din România a ajuns șef la Vestmoldtransgaz (Mold-street)

De câteva zile compania Vestmoldtrangaz, ce administrează conducta magistrală Iași – Ungheni cu obiectivele aferente și realizează unul dintre cele mai ambițioase proiecte de infrastructură din Republica Moldova, are un nou manager general, informează Mold-street.com.

Potrivit sursei citate, este Iulian-Marian Butnaru, fost director adjunct al Direcției de Supraveghere și Control Vamal din cadrul Direcției Generale a Vămilor din România, iar în ultimii ani manager și responsabil de diverse activități în cadrul companei Transgaz din România, cea care și realizează proiectul de interconectare a sistemelor gaziere ale României cu cel al Republicii Moldova.

De exemplu până nu demult Iulian-Marian Butnaru, era responsabil de celebrul proiect de construcție a gazoductului BRUA (Bulgaria-România-Ungaria-Austria).

Menționăm că Vestmoldtransgaz a fost privatizată de compania românescă Transhaz prin intermediul Eurotransgaz deschiză în r.Moldova în vederea operării construcției gazoductului Iași-Ungheni-Chișinău.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău