Un fost consilier al primarului general al Capitalei a ajuns directorul Fabricii de Sticlă din Chișinău (Mold-street)

  • 23 Ianuarie 2021 11:45
Un fost consilier al primarului general al Capitalei a ajuns directorul Fabricii de Sticlă din Chișinău (Mold-street)
Adevarul.ro

Pavel Perju, ex-consilierul primarului general al Capitalei, a fost numit în funcția de director al Fabricii de Sticlă din Chișinău. Pavel Perju, în vârstă de 45 de ani, a activat anterior ca și director interimar al întreprinderii, scrie mold-street.md.

Potrivit sursei citate, Agenția Proprietății Publice nu oferă detalii despre numărul persoanelor înscrise la concursul pentru ocuparea funcției vacante de administrator al întreprinderii de stat “Fabrica de Sticlă din Chișinău”.

Anterior, timp de aproape un an, Pavel Perju a fost consilierul primarului general de Chișinău, responsabil pentru monitorizarea achizițiilor publice și a Direcției generale Transport și Căi de Comunicație.

Până a ajunge consilierul primarului, el a fost administratorul unei companii de asigurări, care tot el a și fondat-o.

Potrivit CV-ului publicat de APP, în anii 2012-2018 a fost și manager pentru finanțe la firma românească Cristiro SA din Bistrița.

Coincidență sau nu, dar Pavel Perju este originar din satul Negureni, Telenești, vecin cu satul Căzănești, unde s-a năsut fostul ministru al Agriculturii Ion Perju, mai notează sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău