Un episod din "The Simpsons" în care apărea Michael Jackson a fost retras de la difuzare de producători

  • 08 Martie 2019 15:17
Un episod din

Un episod mai vechi din serialul animat "The Simpsons", ce include un personaj a cărui voce era asigurată de cântărețul Michael Jackson, a fost retras de la toate difuzările sale viitoare, a dezvăluit unul dintre producătorii show-ului, după ce HBO a transmis recent un documentar despre presupuse abuzuri sexuale ce ar fi fost comise de starul pop asupra unor minori, informează Reuters.

"În mod clar, am simțit că aceasta era singura alegere pe care puteam să o facem", a declarat producătorul de televiziune James L. Brooks, citat de The Wall Street Journal.

Celebrul serial animat "The Simpsons" a inclus o apariție specială a cântărețului Michael Jackson în 1991, în al treilea sezon al său, într-un episod intitulat "Stark Raving Dad".

Michael Jackson a asigurat vocea unui personaj internat într-un spital psihiatric și care credea că era starul pop.

În documentarul "Leaving Neverland", difuzat de HBO în două părți, duminică și luni, doi bărbați adulți au spus că s-au împrietenit în copilărie cu Michael Jackson și că au fost agresați sexual de acesta atunci când ei aveau vârstele de șapte, respectiv 10 ani, la începutul anilor 1990.

După difuzarea acestui documentar, dezvăluirile făcute de cei doi protagoniști au provocat un val de oroare și de neîncredere în rândul opiniei publice mondiale.

Anumite posturi de radio din Canada și Olanda au încetat să mai difuzeze cântecele lui Michael Jackson.

Reprezentanții familiei Jackson au spus că documentarul "Leaving Neverland" și acoperirea mediatică a acuzațiilor formulate în acest film împotriva starului reprezintă "un linșaj public" și că artistul a fost "100% nevinovat".

Fondul care administrează averea cântărețului a dat în judecată postul HBO în luna februarie, spunând că documentarul încalcă un contract prin care postul TV prin cablu se angajase să nu îl discrediteze pe starul pop.

Michael Jackson, care a murit în 2009, a fost achitat în 2005 într-un proces în care a fost acuzat că a molestat sexual un adolescent de 13 ani - fără legătură cu documentarul prezentat de HBO - în ferma sa Neverland din California. În 1994, artistul a încheiat o înțelegere cu părinții altui adolescent de 13 ani la finalul unui proces în care era acuzat de abuz sexual.

Sursa: Agerpres 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău