Un elicopter, în care se afla și procurorul adjunct al Rusiei, s-a prăbușit în regiunea Kostroma. Trei persoane au decedat

  • 04 Octombrie 2018 13:36
Un elicopter, în care se afla și procurorul adjunct al Rusiei, s-a prăbușit în regiunea Kostroma. Trei persoane au decedat

Potrivit unei surse din rândul autorităților regionale, un elicopter AS-350 s-a prăbușit în regiunea Kostroma din Rusia. La bordul aparatului de zbor se afla procurorul adjunct al Rusiei, Saak Karapetian.

Elicopterul a atins cu elicele vârfurile copacilor în timpului zborului efectuat într-un masiv forestier, a precizat sursa citată de Agenția de presă INTERFAX. Potrivit sursei, elicopterul efectua zborul Heliport (Moscova) - Ples (Spasskoe), iar miercuri, în jurul orei 16:30, ora Moscovei, a efectuat o aterizare forțată, la o distantă de 130 km de orașul Kostroma, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pilotul a solicitat ieri permisiunea de survol pentru 4 octombrie, iar, în jurul orei 18:00, în amurg și fără avertismente, a zburat către aerodromul Ciuhloma, situat la o distanță de 75 km. După 40 de minute de la decolare, perioadă în care parcurseseră 45 de km, elicopterul s-a prăbușit în apropiere de localitatea Vonîșevo.

În urma accidentului, pilotul Stanislav Mihnov, în vârstă de 54 de ani, procurorul adjunct al Rusiei, Saak Karapetian, și Arăk Arutiunian și-au pierdut viața. Elicopterul s-a prăbușit în timpul încercării de a continua zborul. Informația despre prăbușirea elicopterului АS-350 a fost transmisă autorităților ruse miercuri, la ora 18:40, ora Moscovei. Cauzele producerii incidentului sunt condițiile meteo nefavorabile. Cele trei corpuri neînsuflețite ale ocupanților aparatului de zbor au fost găsite la locul producerii tragediei.

Sursa. Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău