Un deputat și un fost șef al unei instituții de stat - noi membri ai PAS

  • 04 Februarie 2020 15:57
Un deputat și un fost șef al unei instituții de stat - noi membri ai PAS

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, au avut la Bruxelles o întâlnire cu reprezentanții diasporei moldovenești din Belgia.

Întrebată despre cine din membrii fostei echipe a Guvernului au devenit membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a menționat că fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavriliță era membră a partidului și până a veni în funcția respectivă. „În rest, Nicu a refuzat (Nicu Popescu, fostul ministru de Externe – n.r.) să se înscrie, dar e cu sufletul cu noi. Rosian Vasiloi s-a înscris în partid. Și Oazu Nantoi a scris recent cerere”, a afirmat lidera PAS, menționând că nu este important ca să fii membru de partid ca să faci lucruri bune.

Maia Sandu a mai vorbit și despre ideea de a veni cu o candidatură apartinică la prezidențiale, dar nu vede care ar putea fi această persoană, care să aibă șanse „să-l bată pe Dodon”.

Menționăm că Oazu Nantoi este deputat al fracțiunii PAS, blocul ACUM din Parlament, iar Rosian Vasiloi a fost șef al Poliției de Frontieră, fiind numit în această funcție la propunerea ministrului Afacerilor Interne de atunci, Andrei Năstase.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău