Un deputat PSRM susține că Pavel Filip și Maia Sandu ar fi avut o întrevedere pentru a discuta despre demiterea Guvernului. Reacția PAS

  • 04 Septembrie 2020 08:45
Un deputat PSRM susține că Pavel Filip și Maia Sandu ar fi avut o întrevedere pentru a discuta despre demiterea Guvernului. Reacția PAS TV8

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a declarat că Maia Sandu și Pavel Filip au avut astăzi, 3 seprembrie, o întrevedere la Parlament. Potrivit socialistului, „se pare că democrații încep propriul joc”, iar subiectul întâlnirii dintre lidera PAS și președintele PDM ar fi demiterea Guvernului Chicu, scrie Ziarul de Gardă.

„Se pare că democrații încep propriul joc, care vizează demiterea Guvernului Chicu și formarea unei noi majorități parlamentare”, a scris Țîrdea pe canalul său de Telegram, potrivit sursei citate.

Purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Rusnac Jardan, a confirmat întrevederea dintre Pavel Filip și Maia Sandu, menționând că lidera formațiunii discută cu diferite partide „despre situația catastrofală din țară”.

Aceste acuzații de la socialiști cu privire la așa-numitele conspirații despre demisii de Guvern demonstrează un singur lucru – Dodon și socialiștii au adus țara în faliment, recunosc că nu mai controlează situația în țară și că nu mai pot face nimic și sunt gata să dea bir cu fugiții”, susține Maia Sandu.

Liderul PD nu a comentat, deoxamdată, declarațiile deputatului socialist, Bogdan Țîrdea. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău