Un deputat PPDA îl va susține pe Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi. „A venit timpul să spun niște adevăruri”

  • 25 Ianuarie 2020 19:04
Un deputat PPDA îl va susține pe Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi. „A venit timpul să spun niște adevăruri”

Eu îl voi susține în alegerile parlamentare noi pe circumscripția uninominală nr. 38 Hâncești pe Grigore Cobzac, pentru că îl cunosc, pentru că am trecut împreună prin toate chinurile iadului, pentru că am luptat și am rezistat, anunțat deputatul Partidului Politic „Platforma DA” (PPDA), Maria Ciobanu, pe Facebook.

„A venit timpul să spun niște adevăruri, care se cer demult spuse. Experiențele pe care le-am trăit noi, cei cinci deputați PLDM din legislatura precedentă, nu doresc nici dușmanilor mei să le trăiască. Trădări în lanț, șantaj, amenințări și, culmea nesimțirii, să ne atribuie nouă, celora care habar nu aveam de schemele lor mafiote, crimele lor. Nu am să uit cât voi fi în viață ce a rostit Adrian Candu din prezidiul Parlamentului: scuturați-vă bine și vor cădea miliardele furate... E puțin spus că m-a durut. Cetățenii nu au cum cunoaște adevărul atunci când toate instituțiile media 24 din 24 de ore manipulează cetățeanul, toarnă macaroane pe urechile lui. Comisiile de anchetă parlamentare nu aveau finalitate, deși munceam mult de tot pentru a scoate la lumină adevărul. Foarte greu puteam intra în posesia actelor. Peste tot ni se închideau ușile. Nici rezultatele anchetei parlamentare care viza concesionarea dubioasă a Aeroportului, nici cea cu anabolizantele nu s-a dorit de către coordonator să fie audiate în ședință de plen... Unde vreau să ajung? Toți cei cinci deputați au meritat să se regăsească pe listele naționale ale blocului ACUM DA/PAS, pentru sacrificiul nostru, pentru că am bătut clopotele, pentru că nu am trădat și nu ne-am vândut, pentru că ne-am folosit mandatul exclusiv în interesul cetățeanului. Andrei Nastase a înțeles acest lucru și îl apreciez”, a spus Maria Ciobanu. 

Vineri, 24 ianuarie, în ultima zi de depunere a cererilor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă și de solicitare a listelor de subscripție, cerere a depus Grigore Cobzac, pentru a candida independent. Grigore Cobzac a fost anterior deputat PLDM. La alegerile din 24 februarie 2019 a candidat la funcția de deputat pe această circumscripție din partea Blocului ACUM, dar nu a reușit să obțină mandatul, fiind al doilea după democratul Alexandru Botnari. Ultimul și-a depus mandatul de deputat în favoarea celui de primar, obținut în luna noiembrie 2019.

 

Organizația teritorială orășănească „PAS” de la Hâncești a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac, însă partidul anunță că Olesea Stamate, candidatul formațiunii la alegeri, este susținută de reprezentanții PAS în raion. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău