Un deputat iranian infectat cu coronavirus a murit

  • 01 Martie 2020 17:40
Un deputat iranian infectat cu coronavirus a murit

Un parlamentar iranian infectat cu coronavirus a murit sâmbătă, anunță The Independent citând agenția de presă iraniană de stat, pe fondul unei măriri accelerate a cazurilor confirmate cu noul virus din Iran.

Potrivit g4media.ro, se crede că Mohammad Ali Ramazani Dastak, ales săptămâna trecută parlamentar pentru regiunea Astana Ashrafieh, a fost testat pozitiv cu noul virus câteva zile în urmă, mai notează The Independent.

Acesta a murit sâmbătă dimineață, după ce a fost transportat la spital cu gripă și răni pe care le-a suferit în războiul dintre Iran și Iraq, conform Agenției de Presă a Studenților din Iran.

Până în acest moment, în Republica Islamică Iran s-au înregistrat 43 de morți și 593 de cazuri confirmate de coronavirus.

Însă în Iran există temeri că Guvernul, nepregătit pentru a face față focarului, ascunde gravitatea epidemiei de coronavirus. Potrivit surselor BBC Persia, ar exista 210 de decese în spitalele din întreaga țară, majoritatea în Teheran, notează Digi24. Astfel, bilanțul este de aproximativ șase ori mai mare decât cifrele anunțate oficial, vineri, de ministrul iranian al Sănătății

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău