Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs în nord-vestul Pakistanului

  • 09 Octombrie 2019 18:06
Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs în nord-vestul Pakistanului

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs miercuri după-amiază în nord-vestul Pakistanului, a informat biroul meteorologic local, citat de Xinhua, preluat de Agerpres.

Biroul meteorologic din Pakistan a declarat pe site-ul său că epicentrul cutremurului, produs la ora locală 15:44, a fost localizat în regiunea Hindu Kush din Afganistan, la adâncimea de 180 de kilometri.

Deși pe moment nu au fost raportate victime sau pagube, cutremurul a creat panică în rândul locuitorilor, care s-au grăbit să iasă din clădiri în stradă.

Postul local Geo TV a raportat că seismul a fost resimțit în Peshawar, Swat, Dir, Abbottabad, Mansehra, Charsadda, Mardan, Swabi, Nowshera și în alte orașe din provincia nord-vestică Khyber Pakhtunkhwa.

Pakistanul s-a confruntat în trecut cu seisme puternice, fiind amplasat într-o zonă extrem de predispusă la cutremure. Pe 24 septembrie, un cutremur cu magnitudinea 5,8 a zguduit mai multe zone ale țării, lăsând în urma sa cel puțin 40 de morți și peste 500 de răniți, potrivit oficialilor guvernamentali. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău