Un consilier al lui Zelenski spune că stărea sănătății lui Putin se degradează rapid

  • 15 Mai 18:58
Un consilier al lui Zelenski spune că stărea sănătății lui Putin se degradează rapid

Oleksi Arestovici, consilier al șefului cancelariei prezidențiale ucrainene, susține că starea de sănătate a președintelui rus, Vladimir Putin, se înrăutățește rapid și menționează că acesta a avut recent nevoie de îngrijiri medicale urgente, scrie ziare.com.

Potrivit lui Arestovici, zilele trecute, la miezul nopții, liderul Federației Ruse, care ar avea cancer, a chemat ambulanța, pentru că se simțea foarte rău, notează sursa citată. Oleksi Arestovici a mai remarcat că Occidentul le-a dat rușilor din elita politică, economică și militară „cheia” cu ajutorul căreia pot ieși din izolare – „debarasarea de Putin”.

„Poporului rus, armatei ruse, conducerii ruse li se transmite: scăpați de Putin, pentru că vă consolidați în jurul unei persoane bolnave aflate în fază terminală”, a afirmat consilierul șefului cancelariei prezidențiale de la Kiev.

Ziarul Korrespondent amintește că jurnalistul de investigații Hristo Grozev (Bellingcat) a declarat recent că unul dintre oligarhii ruși apropiați lui Putin a confirmat că președintele rus este grav bolnav, suferind de cancer.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:4,12 m/s
Thu
27
Fri
24
Sat
24
Sun
26
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău