Un club de noapte elvețian, transformat în centru de transfuzie sanguină, pe fondul restricțiilor asociate COVID-19

  • 08 Decembrie 2020 21:03
Un club de noapte elvețian, transformat în centru de transfuzie sanguină, pe fondul restricțiilor asociate COVID-19

Un cunoscut club de noapte elvețian închis ca urmare a restricțiilor impuse în urma pandemiei de COVID-19 a fost transformat în centru temporar de transfuzie sanguină, informează Reuters, citat de Agerpres.

Candelabrele care obișnuiau să lumineze ringul de dans pentru mii de petrecăreți la clubul de noapte MAD din orașul Lausanne fac acum lumină asistentelor medicale care recoltează sânge, în timp ce pe fundal rulează piese de Queen, Bee Gees și Michael Jackson.

"A fost aproape sfâșietor să vezi un loc ca acesta, cu o istorie de aproape 35 de ani, 'adormit' pentru atât de mult timp", povestește managerul Igor Blaska.

Clubul de noapte din cartierul Flon, în mod normal în centrul vieții de noapte a orașului, este închis de aproape 10 luni din cauza restricțiilor care vizează limitarea răspândirii COVID-19.

Elveția a fost puternic lovită puternic de al doilea val de al pandemiei. În total, țara a raportat de la începutul pandemiei peste 350.000 de infecții și peste 5.000 de decese asociate noului coronavirus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău