Un câine din Marea Britanie a înghițit o mască de protecție și a supraviețuit după operație

  • 16 Noiembrie 2020 20:07
Un câine din Marea Britanie a înghițit o mască de protecție și a supraviețuit după operație

Un câine din rasa Cocker Spaniel pe nume Ralph a fost salvat de o organizație pentru protecția animalelor din Marea Britanie după ce a înghițit o mască întreagă, utilizată pentru protecția față de noul coronavirus, relatează agenția DPA, preluat de AGERPRES.

Câinele în vârstă de un an a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la clinica veterinară de caritate PDSA din Liverpool după ce masca i-a blocat intestinele.

"Noi bănuim că probabil a furat-o din geanta fiicei mele, în timpul nopții", a declarat proprietara animalului, Julie Veidman, citată luni de Press Association.

"A avut mereu o slăbiciune pentru șosete, uneori și pentru lenjerie, așa că ținem întotdeauna lucrurile departe de la el. Nu am crezut niciodată că poate să mănânce o mască de față", a adăugat proprietara.

PDSA a înregistrat o creștere a solicitărilor pentru servicii veterinare de la prima carantină din Marea Britanie și criza economică din martie.

Țara este din nou sub măsuri stricte anti-coronavirus.

Proprietara lui Ralph a apelat la organizația de caritate după ce a încetat să lucreze ca asistentă de vânzări din cauza abuzului clienților în timpul primei perioade de carantină, notează DPA.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău