Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe furturi din magazine din Briceni și Edineț

  • 10 Februarie 2023 12:45
Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe furturi din magazine din Briceni și Edineț

Polițiștii Inspectoratului de poliție Briceni au fost sesizați de proprietarul unui magazin, care a comunicat că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, curent, persoane necunoscute au deteriorat geamul din spate al magazinului și au sustras 9000 de lei, mai multe produse alimentare și de tutungerie, se arată în comunicatul Poliției R. Moldova.

 Polițiștii din Briceni au stabilit persoana suspectă. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani originar din raionul Fălești, însă actualmente cu domiciliul temporar într-o localitate din raionul Briceni.

 La 9 februarie, oamenii legii au desfășurat percheziții la casa închiriată de acesta, în rezultatul cărora au fost depistate bunurile sustrase. Totodată, în cadrul perchezițiilor au fost depistate și alte bunuri, care, din declarațiile bărbatului, s-au dovedit a fi sustrase din alte două magazine din raionul Edineț.

Potrivit Poliției R. Moldova bărbatul nu este la prima abatere de la lege, acesta anterior fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor analogice. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.  

Conform legislației penale, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani

Polițiștii continuă acțiunile de investigație și urmărire penală, pentru documentarea și stabilirea implicării lui și în alte cazuri comise pe teritoriul raionului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău