Un bărbat din Cahul a fost adus cu elicopterul SMURD Galați la Chișinău după un accident rutier

  • 26 Iunie 2023 18:58
Un bărbat din Cahul a fost adus cu elicopterul SMURD Galați la Chișinău după un accident rutier

Astăzi, 26 iunie 2023, un echipaj aero– medical SMURD Galați a efectuat o operațiune de transportare a unui bărbat în vârstă de 62 de ani, de la spitalul raional Cahul spre municipiul Chișinău, se arată într-un comunicat al IGSU.

Potrivit informațiilor, acesta a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier, care a fost înregistrat pe data de 25 iunie, în raionul Taraclia.

În urma investigațiilor medicale, a fost luată decizia de a transporta pacientul în capitală, pentru acordarea asistenței medicale specializate. Pe parcursul zborului pacientul a fost monitorizat permanent de medici și paramedici SMURD, fiind în stare stabilă.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, la ora 14:11, de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgență din capitală, unde în continuare urmează să primească îngrijirile de rigoare.
 
Conform IGSU, de la începutul anului 2023 aceasta este a doua intervenție aero - medicală realizată pe teritoriul Republicii Moldova
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,57 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău