Un bărbat de 93 de ani a decedat în urma unui incendiu din Chișinău. Pompierii au intervenit în 25 de situații de risc în ultimele 24 de ore

  • 03 Ianuarie 2021 12:09
Un bărbat de 93 de ani a decedat în urma unui incendiu din Chișinău. Pompierii au intervenit în 25 de situații de risc în ultimele 24 de ore

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 25 situații de risc. Potrivit Inspectoratului pompierii au fost solicitați pentru a lichida un incendiu care a izbucnit pe 2 ianuarie într-o casă de locuit situată pe strada Sfânta Vineri din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:13.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care ajunși la destinație au stabilit că ard bunurile materiale în interiorul unei case cu suprafața de 50 metri pătrați. În procesul de intervenție, pompierii au găsit cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârstă de 93 de ani. În urma primelor investigații efectuate la fața locului s-a stabilit că arderea cel mai probabil a început de la o sobă defectă. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.
 
Un alt incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor din municipiul Chișinău a avut loc în seara zilei de 2 ianuarie la ora 18:30 la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu și Vadu lui Vodă. Potrivit primelor informații un autovehicul a luat foc. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a reușit lichidarea arderii la ora 18:42. În urma incendiului a fost distrusă secțiunea motorului automobilului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.
 
IGSU îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 pentru a preveni situațiile excepționale în cazul în care sunt în dificultate sau sunt martorii unor situații de risc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău