Un bărbat cercetat pentru încălcarea ordinii publice la bordul unei aeronave

  • 22 Aprilie 2015 17:45
Un bărbat cercetat pentru încălcarea ordinii publice la bordul unei aeronave

Un bărbat de 34 de ani este cercetat penal pentru încălcarea ordinii publice la bordul unei aeronave, insultarea membrilor echipajului și a pasagerilor, precum și ultragierea angajaților Poliției de Frontieră.

Incidentul a fost înregistrat pe aeroportul din capitală, la una din cursele Moscova-Chișinău, la sfârșitul săptămânii trecute, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, individul se afla în stare de ebrietate, iar în timpul zborului, pe lângă faptul că a încălcat ordinea publică, a încercat să deschidă ușa navei, amenințând cu prăbușirea avionului, încercând să pună nejustificat în acțiune echipamentul individual de salvare.

Cauza penală pe numele bărbatului a fost intentată pentru huliganism, care se pedepsește cu amendă în mărime de la 200 la 700 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare până la 3 ani. Dacă va fi acuzat și de  periclitarea securității aeronautice și securitatea aeroporturilor, bărbatul va risca pedeapsă cu închisoare de la 3 la 12 ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:1,03 m/s
Sun
26
Mon
27
Tue
27
Wed
24
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău