Un avion rusesc de tip MiG-29 a luat foc și a ars complet, în Regiunea Astrakhan

  • 24 August 2021 10:37
Un avion rusesc de tip MiG-29 a luat foc și a ars complet, în Regiunea Astrakhan

Potrivit canalului rusesc Baza, de pe Telegram, preluat de site-ul rus de propagandă topwar.ru, pe 23.08.2021, un avion de vânătoare de tip MiG-29 a luat foc în timpul efectuării unor lucrări de reparații planificate. Incidentul s-a produs într-o unitate militară din districtul Nerimanov din Regiunea Astrakhan, transmite defenseromania.ro.

Avionul a ars complet, înainte de intervenția pompierilor. Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului, precizează sursa citată

Evenimentul reprezintă o continuare a seriei de accidente produse în această lună cu mijloace de aviație ale Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse.

Mai întâi, un avion Be-200 al Ministerului rus al Apărării s-a prăbușit în Turcia, în timpul îndeplinirii unor misiuni de stingere a incendiilor. Ulterior, în Regiunea Moscova a căzut un prototip al avionului militar de transport Il-112B, aflat în curs de testare.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, un avion de vânătoare MiG-29 s-a prăbușit în zona poligonului Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

În toate aceste cazuri, piloții aeronavelor și-au pierdut viața.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău