Un avion de luptă de ultimă generație Su-34 s-a prăbușit peste un bloc în Rusia. Cel puțin 4 morți și 25 de răniți

  • 18 Octombrie 2022 08:58
Un avion de luptă de ultimă generație Su-34 s-a prăbușit peste un bloc în Rusia. Cel puțin 4 morți și 25 de răniți

Un avion rusesc de tip Su-34 s-a prăbușit luni peste un bloc din orașul Eisk, în regiunea rusă Krasnodar, situată în apropiere de teritoriile ocupate de Rusia în sud-estul Ucrainei. Prăbușirea aparatului de zbor a fost urmată de un incendiu de proporții. Ministerul Apărării de la Moscova a confirmat prăbușirea, spunând că era vorba despre un zbor de antrenament, transmite digi24.ro.

Prăbușire avionului militar Su-34 în orașul Eisk s-a soldat cu patru morți și 25 de răniți, potrivit unui bilanț provizoriu, scrie agenția TASS. Printre răniți se numără și trei copii, cu vârste între 8 și 10 ani. 

Ministerul pentru Situații de Urgență din Kuban anunță moartea a două persoane în Yeysk, în urma unui incendiu izbucnit într-o clădire cu nouă etaje, peste care care s-a prăbușit un avion militar, potrivit Interfax.

„În acest moment, două persoane au murit, 15 au fost spitalizate”, a declarat serviciul de presă al Direcției principale a Ministerului pentru Situații de Urgență din Rusia pentru Teritoriul Krasnodar.

„La locul prăbușirii Su-34 în curtea uneia dintre zonele rezidențiale, combustibilul avionului s-a aprins”, a precizat armata.

Potrivit surselor citate, avionul de luptă Su-34 s-a prăbușit în apropierea unei clădiri rezidențiale din orașul Yeysk.

 

 




Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău