Un avion care venea de la Viena nu a putut ateriza pe aeroportul Iași din cauza furtunii

  • 27 Mai 2023 18:25
Un avion care venea de la Viena nu a putut ateriza pe aeroportul Iași din cauza furtunii

Cursa aeriană Viena-Iași nu a putut ateriza, sâmbătă după-amiază, pe aeroportul ieșean din cauza unei furtuni puternice, avionul fiind redirecționat către aeroportul din Budapesta, transmite News.ro.

Avionul aparținând companiei Austrian Airlines urma să ajungă la Iași la ora 15:20, însă cu doar câteva minute înainte de aterizare în zona aeroportului s-a pornit o furtună puternică.

Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra județului Iași, iar potrivit flightradar.ro a fost redirecționată către aeroportul din Budapesta. 

Pentru zborul Viena-Iași programat duminică, compania Austrian Airlines intenționează să introducă un avion cu mai multe locuri, astfel încât să poată fi preluați și pasagerii care nu au putut ajunge la Iași în cursul acestei zile.

Pe aeroportul din Iași așteptau zeci de pasageri ce urmau să se îmbarce în aceeași aeronavă care avea programat la ora 16:00 zborul retur către Viena. 

Atât reprezentanții companiei aeriene austriece, cât și cei ai aeroportului Iași nu au precizat dacă pasagerii vor ajunge la destinație cu o altă aeronavă care va sosi în cursul zilei la Iași sau dacă vor fi reprogramați pentru zborurile din zilele următoare. 

Județul Iași se află până la ora 23.00 sub cod galben de instabilitate atmosferă temporară accentuată.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău