Un autocar de pe ruta Chișinău -Ungheni s-a răsturnat. 15 persoane au ajuns la spital

  • 14 August 2017 13:37
Un autocar de pe ruta Chișinău -Ungheni s-a răsturnat. 15 persoane au ajuns la spital

Un autocar care se îndrepta de la Chișinău spre Ungheni, cu 40 de pasageri la bord, s-a răsturnat în dimineața zilei de luni, 14 august, aproape de ora 05.30, pe traseul dintre localitățile Sipoteni și Bahmut din raionul Călărași.

Alina Burghez, ofițer de presă la Inspectoratului Național de Patrulare (INP), a declarat pentru IPN, că, șoferul, în vârstă de 59 de ani, intrând într-o curbă periculoasă, nu a ținut cont de condițiile climaterice nefavorabile, iar din cauza că partea carosabilului era în reparație, a ieșit pe contrasens, derapând, s-a inversat în afara carosabilului.

Șoferul nu a avut de suferit. În urma impactului, la Spitalul raional Călărași au ajuns 15 persoane. „Nimeni dintre aceste persoane nu a avut fracturi, nu e în stare gravă, toți sunt în stare satisfăcătoare. Au fost examinați de medici și externați la domiciliu. Nu a fost nimeni internat”, a declarat pentru IPN, directorul instituției medicale Silvia Bobescu.

Pasagerii care nu au avut de suferit au fost transportați la autogara din orașul Călărași pentru a-și continua drumul. Politia investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău