Un angajat al IGPF a murit într-un accident rutier în această dimineață

  • 11 Ianuarie 2021 10:22
Un angajat al IGPF a murit într-un accident rutier în această dimineață

Un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu vârsta de 29 de ani, a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineață, 11 ianuarie, pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hâncești. Acesta se afla într-un automobil de tip taxi, transmite IPN.

Potrivit poliției, pe lângă bărbatul de 29 de ani, în automobilul se mai aflau doi pasageri, de 31 și, respectiv, 34 de ani, toți locuitori ai satului Hîrtop. Taxi-ul era condus de un bărbat de 30 de  ani.

Automobilul, care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hâncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un alt automobil.

Poliția de Frontieră precizează, într-un comunicat de presă, că în accident a decedat inspectorul Serghei Bostan, care activa în Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, sediul central. El a dedicat activității de frontieră peste nouă ani din viață, fiind angajat în Poliția de Frontieră din anul 2011. Pe parcursul său profesional a avut multe menționări și mesaje de apreciere. Bărbatul a lăsat în urmă soția și trei copii minori.

Atât angajații Poliției de Frontieră, cât și cei ai Inspectoratul General al Poliției au exprimat condoleanțele apropiaților în legătură cu încetarea din viață a colegului lor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău