Un an de la alegerile parlamentare. Mișcarea Politică „Unirea”: Nu mai avem un stat parlamentar, ci un stat falimentar gestionat de Igor Dodon

  • 24 Februarie 2020 11:02
Un an de la alegerile parlamentare. Mișcarea Politică „Unirea”: Nu mai avem un stat parlamentar, ci un stat falimentar gestionat de Igor Dodon

Mișcarea Politică Unirea denunță faptul că la un an de la alegerile parlamentare, cei care au ajuns în Parlament nu și-au îndeplinit promisiunile făcute.

Reprezentanții MPU au făcut referire, într-o conferință de presă, la faptul că nu au fost votate mai multe lege, precum ar fi cea a miliardului, nu s-a anulat legea privind cetățenia prin investiții, iar la privatizări nu s-a pus moratoriu.

Mișcarea consideră că alegerile parlamentare de anul trecut au demonstrat un dezechilibru cras între partida pro-Vest și pro-Est, care a dus inițial la stagnarea activității Parlamentului, la crearea unei majorități parlamentare false. Cel mai mare eșec al scrutinului legislativ de anul trecut constă în faptul că s-a întărit influența Rusiei în R. Moldova prin intermediul Partidului Socialiștilor și al lui Igor Dodon, consideră Mișcarea Politică Unirea.

Nu mai avem un stat parlamentar, ci un stat falimentar gestionat de Igor Dodon”, au declarat reprezentanții MPU. Ei vor să declanșeze alegeri parlamentare anticipate și să-l demită pe președintele Igor Dodon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău