Un actor celebru a fost văzut în Coreea de Nord, cu puțin timp înainte de aniversarea a 70 de ani de la înființarea acestei țări

  • 09 Septembrie 2018 15:52
Un actor celebru a fost văzut în Coreea de Nord, cu puțin timp înainte de aniversarea a 70 de ani de la înființarea acestei țări

Gérard Depardieu, copilul teribil al cinematografiei franceze, a fost văzut în Coreea de Nord cu puțin timp înainte de împlinirea a 70 de ani de la nașterea țării, transmite The Telegraph.

Actorul a fost văzut de jurnaliști în hotelul Yangakdo din capitala Phenian. Regimul comunist marchează, pe 9 septembrie, prin mai multe evenimente publice, 70 de ani de la separarea de Coreea de Sud.

Nu se știe dacă Depardieu va lua parte la festivități ca invitat oficial al regimului. Actorul, vizibil iritat de prezența jurnaliștilor, a refuzat să vorbească cu aceștia.

În Franța, Depardieu este anchetat pentru viol. Actorul ar fi agresat sexual o tânără actriță luna trecută în casa lui din Paris.

Artistul francez, care a jucat în peste 170 de filme, este un prieten al președintelui rus Vladimir Putin și are cetățenie rusă.

Republica Populară Democrată Coreeană a fost proclamată pe 9 septembrie 1948, notează MEDIAFAX.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău