Ultimele detalii oficiale din dosarul morții omului de afaceri Iurii Luncașu (ZDG)

  • 19 August 2019 09:44
Ultimele detalii oficiale din dosarul morții omului de afaceri Iurii Luncașu (ZDG)

Boris Babin, șoferul omului de afaceri Iurii Luncașu, găsit împușcat în seara zilei de 17 iunie, este tatăl tânărului care în vara anului trecut l-a omorât pe Teodor Țăranu, fiul analistului Anatol Țăranu, scrie Ziarul de gardă.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către șeful Procuraturii mun. Chișinău, Ștefan Șaptefraț.

„Acest lucru nu înseamnă nimic”, a precizat Ștefan Șaptefraț, menționând că la acest moment Boris Babin are statut de martor pe dosar, el fiind cel care a apelat la 112 și a anunțat despre faptul că șeful său s-ar fi împușcat în cap.

Șeful Procuraturii mun. Chișinău a dat asigurări că atunci când vor fi stabilite toate detaliile cazului va fi organizată o conferință de presă, „dacă va fi necesar” sau va fi un „caz ieșit din comun”.

Întrebat dacă Iurii Luncașu ar fi avut careva dosare, șeful Procuraturii mun. Chișinău a precizat că nu se cunosc încă asemenea informații.

„Sunt trei versiuni, Poliția are o versiune, Procuratura are alta. Noi le investigăm pe toate și o să dăm o părere unică. Până nu vorbim cu tot anturajul, să vedem care au fost motivele determinării. Asta o vom face foarte repede”, a declarat procurorul, precizând că la o zi de la tragedie este imposibit de audiat rudele, având în vedere starea emoțională a acestora.

Informația precum că omul de afaceri Iurii Luncașu, reprezentantul companiei care deține „Casa Albă”, impunătoarea clădire de la poalele parcului Valea Morilor atribuită lui Vladimir Plahotniuc, a decedat în seara zilei de 17 august a apărut în presă duminică dimineața, pe 18 august.

Sursa:Zdg

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
7,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău