UE: Liderii și instituțiile de la Bruxelles transmit mesaje de felicitare de Ziua Națională a României

  • 01 Decembrie 2021 12:16
UE: Liderii și instituțiile de la Bruxelles transmit mesaje de felicitare de Ziua Națională a României

Liderii de la Bruxelles au transmis miercuri, 1 decembrie, mesaje de felicitare de Ziua Națională a României, potrivit unor postări pe social media, transmite caleaeuropeana.ro.

Președintele Consiliului European, Charles Michel, Comisia Europeană și liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, au transmis primele mesaje de prietenie României de Ziua Națională, scrie sursa citată

„Cele mai bune urări prietenilor noștri din România, care își sărbătoresc astăzi ziua națională”, este mesajul transmis de Charles Michel.

„La mulți ani de Ziua Națională, România! La mulți ani, România! România face parte din Uniunea Europeană din 2007. Astăzi sărbătorim alături de prietenii noștri români și de Comisia Europeană în România!”, este mesajul transmis de Executivul European.

„La mulți ani, România! La mulți ani de Ziua Națională pentru toți prietenii noștri români!”, a transmis, la rândul său, Manfred Weber. 

De asemenea, Consiliul Uniunii Europene a postat o urare însoțită de o filmare care sintetizează cele mai inedite informații despre România, cum ar fi, între altele, faptul că România are cel mai rapid internet în bandă largă din UE sau că prima femeie neurochirurg din lume a fost o româncă, dr. Sofia Ionescu-Ogrezeanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău