Ucraina | O rafinărie din orașul Odesa, atacată cu rachete

  • 03 Aprilie 2022 09:21
Ucraina | O rafinărie din orașul Odesa, atacată cu rachete

Mai multe rachete au lovit duminică dimineața o rafinărie în orașul ucrainean Odesa, ale cărei depozite de combustibil sunt în flăcări și deocamdată nu se știe dacă atacul s-a soldat cu victime, transmite EFE.

Potrivit sursei citate, rachetele au lovit la ora locală 06:00 această infrastructură situată în nordul orașului, lângă port, unde ajunge un oleoduct din Rusia.

Pe contul său de Telegram, primăria orașului se limitează deocamdată să informeze că "Odesa a fost atacată din aer", că "unele rachete au fost doborâte de apărarea aeriană" și că "s-au raportat incendii în unele zone", scrie Agerpres.

Exploziile (cel puțin șase de diverse intensități) s-au resimțit la kilometri distanță, iar de la complexul lovit se ridicau trei coloane de fum care putea fi văzute din tot orașul.

Pompierii se află la locul exploziei în încercarea de a controla incendiile provocate de rachete, care au cuprins mai multe depozite de combustibil unde, din când în când, se produc explozii, deoarece conținutul ia foc.

Duminică dimineața au sunat alarmele antiaeriene în Odesa în trei rânduri. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:5,14 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău