Ucraina: Noapte de Crăciun sub bombardamente rusești

  • 25 Decembrie 2023 12:05
Ucraina: Noapte de Crăciun sub bombardamente rusești

Rusia a lansat 31 de drone și două rachete spre Ucraina în cursul nopții, vizând în principal sudul țării, însă forțele aeriene au reușit să distrugă 28 de drone și ambele rachete, a anunțat luni armata ucraineană, relatează Agerpres.

„Ca rezultat al luptelor aeriene, Forțele aeriene ucrainene și forțele de apărare au distrus 28 de drone Shahed în regiunile Odesa, Herson, Mikolaiv, Donețk, Kirovograd și Hmelnîțki", au anunțat forțele aeriene ucrainene pe aplicația de mesagerie Telegram.

Dronele au fost lansate din Crimeea anexată, a precizat sursa citată. Nu au fost raportate pagube sau victime de autoritățile civile și militare.

Armata a repetat și informația difuzată anterior potrivit căreia două avioane militare rusești au fost doborâte în apropierea orașului Mariupol ocupat de Rusia, în sudul Ucrainei, și în proximitatea orașului ocupat Donețk din estul Ucrainei.

Duminică, oficiali ai armatei ruse și ucrainene au anunțat doborârea unor aparate aeriene dușmane în diferite zone ale frontului de 1.000 km.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău