TVR MOLDOVA va aprecia performanțele anului 2019 la Gala Premiilor - „Români pentru români”. Evenimentul va fi difuzat în direct, la TVR MOLDOVA și TVR Internațional

  • 02 Decembrie 2019 17:44
TVR MOLDOVA va aprecia performanțele anului 2019 la Gala Premiilor - „Români pentru români”. Evenimentul va fi difuzat în direct, la TVR MOLDOVA și TVR Internațional

A devenit o tradiție ca Televiziunea Română să premieze performanța, excelența și dedicația de care dau dovadă personalitățile care activează în beneficiul societății, promovează valorile și cultura românească în Republica Moldova.

A IV-a ediție a Galei Premiilor TVR MOLDOVA va avea loc în data de 8 decembrie, începând cu ora 17:00, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. Telespectatorii și invitații speciali ai serii vor urmări Ceremonia de decernare a premiilor de excelență și se vor bucura de momente artistice susținute de interpreți îndrăgiți de publicul de pe ambele maluri ale Prutului.

Vor fi premiate 10 personalități din spațiul românesc, care au rezultate frumoase în domeniile lor de activitate. Printre categorii, se numără: promovarea istoriei și limbii române,  a patrimoniului cultural, pentru performanță în educație, artă, afaceri, pentru responsabilitate socială.

Trofeele Galei Premiilor TVR MOLDOVA reprezintă, simbolic, cele două state de pe ambele maluri ale Prutului: România și Republica Moldova, care rămân unite prin Luceafăr – simbolul tuturor românilor.     

La eveniment vor răsuna piese din toate timpurile, iar emoțiile vor fi trăite la maximum. Ritmurile populare vor intra în armonie cu cele folk, pop și rock. Pe scenă vor urca vedete precum Ducu Bertzi, Dinu Iancu Sălăjanu, Domnița Iscru, Maria Luiza Mih, Viorel Burlacu, Stela Botez, Kapushon, Elvi’s Band, Tatiana Turtureanu, Dumitru Botnaru, Studioul folcloric „Iedera”. Pavel Stratan, împreună cu Cleopatra și Cezar Stratan, vor interpreta în premieră piese dintr-un nou proiect muzical, în cadrul unui recital de excepție.

Gazdele evenimentului vor fi prezentatoarea Ilinca Avram și producătorul TVR MOLDOVA, Vitalie Guțu.

Printre laureații edițiilor anterioare îi menționăm pe: Eugen Doga, Iurie Colesnic, Anatol Vidrașcu, Varvara Buzilă, Spiridon Vangheli, Nicolae Botgros, Victoria Dunford.

Gala Premiilor TVR MOLDOVA va fi difuzată în direct, la TVR MOLDOVA și TVR Internațional, ceea ce va permite ca românii din întreaga lume să urmărească evenimentul. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11
Cer acoperit de nori
Umiditate:81 %
Vint:6,2 m/s
Mon
11
Tue
11
Wed
13
Thu
15
Fri
17

Curs oficial BNM 31 Mai 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.4009 -0.0000
USD 17.6277 -0.0000
RON 4.0060 -0.0000
UAH 0.6555 -0.0000
RUB 0.2486 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău