TVR MOLDOVA | Emisiunea „MATINALII” revine cu multe surprize pentru telespectatori

  • 05 Februarie 2020 11:54
TVR MOLDOVA | Emisiunea „MATINALII” revine cu multe surprize pentru telespectatori

De mai bine de doi ani și jumătate, MATINALII câștigă și răsplătesc încrederea telespectatorilor. Cresc împreună cu TVR MOLDOVA și susțin promovarea a tot ce înseamnă românesc. Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineață să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informații interesante, reportaje pe teme diverse, invitați speciali de pe ambele maluri de Prut, care alină și dorul diasporei. Aceeași misiune o au și în noul sezon, care începe pe 10 februarie.

MATINALII pregătesc emisiuni pline de surprize. Profesioniști neobosiți, dedicați meseriei, promit și anul acesta să ajungă acolo unde alții nu au acces. Veți afla povești ale oamenilor care ne fac mândri că suntem români, oameni simpli cu realizări mărețe.

MATINALII continuă să reînvie spiritul național, să cunoască personalități, să amintească istoria neamului, să promoveze literatura română, educația, studiile europene, să conecteze telespectatorii la actualitatea culturală, socială, economică. Și da, sunt diferiți, dar cu scopuri comune! Fac echipă bună cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova și Tîrgu Mureș.
Promovarea identității naționale este responsabilitate lor, a TVR MOLDOVA și ar trebui să fie a fiecărui român.

Știm că nu veți rata reîntâlnirea cu MATINALII, echipa care vă colorează diminețile, de luni până vineri, de la ora 7:00-10:00 pe TVR MOLDOVA și pe TVR 3 și de la ora 9:00-10:00 pe TVR INTERNAȚIONAL!

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău