TVR MOLDOVA aduce Liga I de fotbal din România

  • 02 Noiembrie 2017 23:06
TVR MOLDOVA aduce Liga I de fotbal din România

Sâmbătă și duminică, de la 20.45, sunt programate în direct și exclusivitate primele două partide: Gaz Metan Mediaș - Dinamo București, respectiv FCSB - Concordia Chiajna.

Din acest weekend, fotbalul românesc din Liga I este în transmisiune directă și în exclusivitate la TVR MOLDOVA. Microbiștii din Republica Moldova vor urmări cele mai interesante partide ale următoarelor șase etape de Liga I, programate până la finalul anului 2017 (etapele XVII - XXII).

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.45, la TVR MOLDOVA este transmisă partida GAZ METAN MEDIAȘ - DINAMO BUCUREȘTI, în direct, de pe stadionul Gaz Metan din Mediaș. Se anunță un meci dramatic pentru Dinamo - care poate compromite întregul sezon dacă nu câștigă în fața unei echipe ce joacă pe teren propriu. Săptămâna trecută, GAZ METAN a ținut în șah echipa lider în acel moment, CFR Cluj, la ea acasă, demonstrând că poate scăpa de locurile retrogradabile. În același timp, Dinamo este în plin scandal, după ce antrenorul Miriuță a declarat că îi vrea afară din lot pe Filip, Hanca și Costache, în condițiile în care la Mediaș vor lipsi doi oameni importanți ai echipei: Steliano Filip și Adam Nemec - suspendați pentru această întâlnire.

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 20.45, la TVR MOLDOVA, microbiștii intră în legătură directă cu Arena Națională din București, unde se desfășoară meciul FCSB - Concordia Chiajna. FCSB (lidera clasamentului cu 35 de puncte și lider în Europa League) întâlnește în capitala României pe ocupanta locului 11 (cu 17 puncte), Concordia Chiajna. Fotbaliștii de la FCSB au devenit cei mai buni marcatori ai lunii pe plan european, după ce au înscris 24 de goluri și au primit doar 4.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău