TVR deschide înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019

  • 07 Iunie 2019 09:27
TVR deschide înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019

Televiziunea Română a deschis, de ieri, înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019, ce va avea loc la Brașov, în luna august. Astfel, artiștii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 6 iulie a.c., pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat și Regulamentul Festivalului Concurs, scrie Agerpres.

 La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecției va decide artiștii care vor intra în competiție. Dintre aceștia, doar 12 concurenți rămân în concurs și vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele patru premii ale Festivalului, în valoare totală de 55 de mii de euro, sau unul dintre premiile speciale. Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 18 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut.
 
 
Acum, la 51 de ani, Festivalul Internațional Cerbul de Aur a devenit cel mai mare eveniment internațional de muzică organizat în România, iar anul acesta va avea loc la finalul lunii august în Brașov, pe parcursul a trei seri. În 2018, televiziunea publică a reluat organizarea Festivalului Internațional Cerbul de Aur după o întrerupere de nouă ani.
 
 
Pentru acest an, Televiziunea Română a pregătit un format inedit, cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric.
Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.
 
Sursa:Agerpres
 
 
 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău