Turnul Eiffel și Palatul Versailles, printre obiective turistice care au fost închise din nou în Paris din cauza protestelor

  • 23 Martie 2023 16:50
Turnul Eiffel și Palatul Versailles, printre obiective turistice care au fost închise din nou în Paris din cauza protestelor

Turnul Eiffel și Palatul Versailles, printre alte obiective turistice din Paris și din regiunea sa, au fost din nou închise publicului, cu ocazia celei de-a noua zi de acțiune la nivel național împotriva reformei pensiilor, scrie digi24.ro.

Arcul de Triumf, aflat la unul dintre capetele bulevardului Champs-Élysées, a fost de asemenea închis.

"Din cauza mișcării de grevă la nivel național, Turnul Eiffel este în prezent închis", se arată pe site-ul monumentului, citat de Agerpres. "Accesul la Parvis rămâne deschis și gratuit. Vizitatorii care dețin bilete electronice pentru astăzi (joi) sunt invitați să își verifice e-mailul", precizează site-ul.

 

"Din cauza unei mișcări sociale la nivel național, domeniul și palatul Versailles sunt închise în această joi, 23 martie 2023", precizează site-ul castelului. "Nocturna muzeului d'Orsay a fost de asemenea 'anulată', închiderea fiind programată pentru 'ora 18:00'". Muzeul Luvru este deschis până la ora 18:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Wed
25
Thu
23
Fri
21
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău