Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024, duminică în capitală

  • 19 Mai 09:00
Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024, duminică în capitală

Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024 se va desfășura duminică, 19 mai, pe Arena FMF din Parcul „La Izvor”. În cadrul competiției vor concura jurnaliști din șapte țări, inclusiv Germania, Georgia, România, Azerbaidjan, Israel, Armenia, și R. Moldova, transmite Moldpres.

Echipa Republicii Moldova va evolua în următoarea componență: Andrei Mardari, Oleg Istrati, Oleg Bilsagaev, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alex Luca, Alexandru Russu, Ion Anușca, Ion Fuștei, Serghei Ursul, Dumitru Antoceanu, Cristian Jardan, Dumitru Reniță, Nicolai Iurcovschi, Sergiu Carauș și Eduard Ciobanu.

Toate partidele se vor disputa duminică, pe stadionul FMF amplasat în Parcul „La Izvor” din capitală. Ceremonia de deschidere se va desfășura la ora 11.00, iar meciul final va avea loc la ora 16.00. Amatorii sportului vor avea parte de un spectacol fotbalistic de zile mari, la care cu mare drag sunt invitați să asiste și să-și susțină favoriții. 

Dorința cronicarilor moldoveni de a găzdui din nou la Chișinău un concurs de certă valoare a fost susținută de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), care este partenerul general al Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), precum și de Primăria municipiului Chișinău și Federația Moldovenească de Fotbal. 

Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024, duminică în capitală

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
19,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:7,72 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău