Turneu de promovare în grupa a doua Fed Cup, la Chișinău

  • 13 Iunie 2017 09:18
Turneu de promovare în grupa a doua Fed Cup, la Chișinău

Începând de marți, 13 iunie și până duminică, 18 iunie, Chișinăul va fi gazda turneului de tenis feminin contând pentru grupa a treia a Cupei Federației, Zona Europa – Africa.

La competiție participă echipe naționale din 15 țări europene și africane repartizate în patru grupe. Meciurile se desfășoară la Școala specializată de tenis din Capitală (str. E. Coca).

Naționala R. Moldova va juca în grupa D cu Maroc, Algeria și Mozambic. Patru câștigătoare ale grupelor vor juca meciuri de baraj pentru promovarea în grupa a doua valorică.

În lotul echipei noastre naționale au fost incluse următoarele jucătoare: Alexandra Perper (504 WTA), Daniela Ciobanu (1225 WTA), Gabriela Porubin și Vitalia Stamat. În lot nu se regăsește însă și cea mai valoroasă jucătoare de tenis din R. Moldova, Anastasia Vdovenco, locul 418 mondial. Ea a fost exclusă din lot anul trecut pe motiv de indisciplină după ce a părăsit fără permisiune cantonamentul echipei naționale, potrivit afirmațiilor președintei Federației Naționale de Tenis Marina Tauber.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău