Turiștii năvălesc în Poiana Brașov. Circulația se desfășoară cu dificultate din cauza numarului mare de mașini

  • 26 Decembrie 2018 15:16
Turiștii năvălesc în Poiana Brașov. Circulația se desfășoară cu dificultate din cauza numarului mare de mașini

Circulația rutieră se desfășoară cu mare dificultate spre Poiana Brașov, din cauza numărului mare de mașini care urcă în stațiune, informează Biroul de presă al Primăriei Brașov, care face apel la conducătorii auto să-și parcheze mașinile în parcarea multietajată din Poiana de Jos (Cabana Junilor).

Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) și Poiana Brașov se circulă cu mare dificultate, astfel ca cei 3 km se străbat în câteva zeci de minute, precizează miercuri, 26 decembrie, sursa citată.

În comunicat se afirmă că, în momentul în care ajung în Poiana Brașov, turiștii au șanse foarte mici să-și găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliției Locale îi îndrumă pe turiști să își lase mașinile în parcarea multietajată și să utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit.

În Poiana Brașov se schiază pe toate pârtiile din stațiune, astfel că numărul de turiști crește de la o zi la alta. Pentru perioada Revelionului capacitatea de cazare a stațiunii este rezervată în proporție de 100%.

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău