Turiști ruși bătuți de turiști polonezi într-un hotel din Antalya din cauza invaziei în Ucraina. Turcii ar fi luat partea polonezilor

  • 26 Iulie 2022 11:14
Turiști ruși bătuți de turiști polonezi într-un hotel din Antalya din cauza invaziei în Ucraina. Turcii ar fi luat partea polonezilor

Presa rusă susține că mai mulți turiști polonezi au bătut un grup de ruși la un hotel din Alanya (Antalya) după o dispută despre invazia Rusiei în Ucraina. Rușii susțin că hotelierii turci au trecut de partea polonezilor, informează Vișegrad24 pe Twitter.

„Unii hotelieri din Turcia nu numai că încalcă toate legile ospitalității – ei permit în mod direct infracțiuni împotriva turiștilor, în primul rând din Rusia, în stațiunile lor”, aceasta este declarația publicată de canalul de propagandă rusesc de pe Telegram Rybar, care a relatat despre incidentul din stațiunea Alanya, a scris dip.org.ua., potrivit Aktual24.

Potrivit Rybar, la hotelul Quattro Beach a avut loc un caz de „dușmănie între națiuni”, ale cărui victime au fost rușii. Proprietarii hotelului sunt și ei acuzați că au luat partea atacatorilor. Rybar susține că un cuplu de ruși a fost atacat de polonezi.

„Pe 13 iulie, în hotel, un grup de patru polonezi a atacat un bărbat în restaurant în timpul zilei. Personalul de securitate al hotelului și personalul de serviciu au privit în tăcere ceea ce se întâmplă și nu au intervenit, în ciuda strigătelor și solicitărilor cuplului”, scrie Rybar.

Rybar afirmă că turiștii polonezi au început inițial o conversație prietenoasă pe teme comune cu cuplul de ruși, dar apoi au încercat să afle insistent de la ruși atitudinea lor față de agresiunea rusă în Ucraina. „După ce i s-a refuzat în mod repetat să vorbească despre subiecte politice, una dintre turistele poloneze a devenit agitată, obligându-l pe soțul ei să intervină și să ceară încetarea unui astfel de comportament. După aceasta, a fost comisă agresiunea”, susține Rybar.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău