Tudor Ulianovschi participă la Forumul Economic Mondial, supranumit și ”Davos-ul de vară”, din Tianjin, China

  • 17 Septembrie 2018 10:43
Tudor Ulianovschi participă la Forumul Economic Mondial, supranumit și ”Davos-ul de vară”, din Tianjin, China

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, se află de astăzi și până pe 21 septembrie într-o vizită de lucru în China. El urmează să participe și la lucrările Forumului Economic Mondial, supranumit și ”Davos-ul de vară”, care se va desfășura în orașul Tianjin.

O primă întrevedere, Tudor Ulianovschi a avut-o cu Ministrul Departamentului Internațional din cadrul Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, Song Tao, în cadrul căreia cei doi oficiali au afirmat că Republica Moldova și China sunt interesate de aprofundarea dialogului strategic bilateral.

Tudor Ulianovschi a exprimat gratitudine pentru sprijinul acordat la implementarea proiectelor de asistență în domeniul modernizării infrastructurii vamale și la crearea unui sistem de comunicații în domeniu asigurării securității rutiere.

Oficialul chinez a apreciat calitatea înaltă a vinurilor moldovenești, care și-au sporit tot mai mult prezența și valoarea pe piața chineză, se mai arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău