Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu Volodimir Zelenski. Despre ce au discutat cei doi oficiali

  • 20 Mai 2019 16:00
Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu Volodimir Zelenski. Despre ce au discutat cei doi oficiali

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, aflat la Kiev pentru a participa la ceremonia de învestire a noului președinte Ucrainean, Volodimir Zelenski, a discutat cu acesta despre relațiile moldo-ucrainene.

Tudor Ulianovschi i-a transmis lui Volodimir Zelenski felicitări din partea conducerii Republicii Moldova, întrucât premierul Pavel Filip nu a putut participa la eveniment din motive de sănătate. Diplomatul a vorbit cu președintele ucrainean despre ”relațiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova și Ucraina, dar și provocările comune” și a subliniat că ”prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase”, după cum se menționează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Volodimir Zelenski a menționat că Ucraina este interesată de dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces, se mai menționează în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău