Trupul neînsuflețit al artistei Stela Popescu se află depus în Sala Savoy a Teatrului "Constantin Tănase" din București

  • 24 Noiembrie 2017 16:35
Trupul neînsuflețit al artistei Stela Popescu se află depus în Sala Savoy a Teatrului

În fața Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București s-a format un adevărat altar de lumânări și flori în amintirea celebrei actrițe Stela Popescu, decedată ieri la aproape 82 de ani.

Trupul ei a fost depus în Sala Savoy a teatrului pe scena căruia a jucat o îndelungată perioadă în spectacole extrem de apreciate de public. Sute de persoane au trecut deja pentru a-i aduce un ultim omagiu și, după cum ne-a transmis Alex Buzică, reporterul RRA care a stat de vorbă cu mulți dintre ei, oamenii sunt copleșiți de vestea care i-a luat prin surprindere:
-: Nu mi-a venit să cred. O cunosc de vreo 40 de ani, sunt un mare iubitor de teatru. Era un om de o generozitate, de o simplitate și de un comportament rar. Ea va trăi veșnic.
-: Un om minunat.
-: Regrete mule, regrete multe.
-: Foarte multe regrete. O mare stea a țării noastre. Păcat
-: Niciodată nu am să uit de Stela Popescu.
-: Am trecut, am văzut mulțimea și m-am oprit. Am aflat și eu ieri ce s-a întâmplat cu vedeta României /.../ de când sunt copil mic /.../.
-: Ne luăm rămas bun de la ea, pentru e greu să o înlocuim. Asta este!
-: Ne pare rău că o să avem Crăciun și Revelion fără Stela.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu Stelei Popescu mai pot face acest lucru la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din București până mâine la prânz. Artista va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău