Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera, găsit în apele lacului Piru, din California (poliție)

  • 14 Iulie 2020 09:44
Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera, găsit în apele lacului Piru, din California (poliție)

Trupul neînsuflețit găsit în lacul Piru din sudul Californiei aparține actriței Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ''Glee'', a confirmat luni biroul șerifului comitatului Ventura, potrivit DPA, preluat de Agerpres.

Actrița a fost dată dispărută miercuri după ce a închiriat o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autoritățile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.

''Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiției în care se afla, precum și a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera'', a declarat șeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferință de presă.

Șeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracțiune asociată morții actriței.

Fiul lui Naya Rivera a fost găsit miercuri dormind singur într-o barcă închiriată. Băiatul nu a fost vătămat.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că el și mama au înotat în lacul Piru și că Rivera l-a ajutat să urce din nou în barcă după care actrița a dispărut în apele lacului, a spus șeriful Ayub.

''Inimile noastre se îndreaptă către familia, prietenii și fanii ei în aceste momente dificile. Va fi realizată o autopsie pentru stabilirea cauzei decesului'', a mai precizat biroul șerifului într-o declarație făcută luni.

Rivera a interpretat timp de șase ani rolul majoretei Santana Lopez în serialul ''Glee'', o comedie muzicală despre corul unui liceu. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău