Trump spune că așteaptă o scrisoare de la Kim Jong Un

  • 31 Mai 2018 17:31
Trump spune că așteaptă o scrisoare de la Kim Jong Un

Președintele american Donald Trump a declarat joi că întâlnirile cu Coreea de Nord au fost 'foarte pozitive' și că așteaptă ca delegația Phenianului, aflată în prezent la New York, să ajungă vineri la Washington pentru a-i înmâna o scrisoare din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un, transmite Reuters.

'Aștept cu nerăbdare să văd ce este în scrisoare', a spus Trump, în timp ce părăsea Baza Andrews, îndreptându-se spre Houston.

Întrebat dacă se conturează un acord, președintele american a răspuns: 'Cred că va fi foarte pozitiv ... Întâlnirile au fost foarte pozitive'.

De altfel, el a reluat această idee într-o postare pe Twitter: 'Foarte bune întâlniri cu Coreea de Nord', a scris Trump, părând a se referi la întâlnirea pe care au avut-o la New York miercuri, la cină, generalul nord-coreean Kim Yong Chol, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong Un, și secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

Potrivit AFP, cei doi s-au întâlnit din nou joi pentru a relua discuțiile, în contextul pregătirii unei eventual summit între Donald Trump și Kim Jong Un.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:38 %
Vint:6,17 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău