Troleibuzul turistic revine pe străzile capitalei

  • 18 Aprilie 14:41
Troleibuzul turistic revine pe străzile capitalei

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”!. Începând cu data de 20 aprilie curent, în fiecare zi de weekend, troleibuzul turistic va circula prin capitală, informează Primăria.

 
Prima rută va porni la ora 12:00, cea de-a doua la ora 14:00 și ultima la ora 16:00. Călătoria va începe la Arcul de Triumf din centrul capitalei și se va încheia la Centrul de Informare Turistică. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.
 
Potrivit municipalității, în timpul excursiei va fi prezentată istoria și cultura Chișinăului, în limba română, rusă sau engleză. La fel, vor fi difuzate selecții muzicale ale artiștilor autohtoni.
 
Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este de 22 de persoane așezate pe scaune. Copiii până la 7 ani circulă gratuit și urmează a fi însoțiți de un părinte.
 
Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” este un proiect dedicat sărbătoririi a 585 ani de la prima atestare documentară a localității Chișinău (anul 1436), care a început să călătorească pe străzile capitalei în fiecare weekend, începând cu 1 august 2021 și are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău,
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:6,17 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
14
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău