Tricolorii joacă cel de-al doilea meci din UEFA Nations League 2020

  • 06 Septembrie 2020 12:12
Tricolorii joacă cel de-al doilea meci din UEFA Nations League 2020

Naționala de fotbal a Rep. Moldova susține astăzi la Ljubljana, în Slovenia, cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor (Liga C, grupa 3) împotriva reprezentativei acestei țări.

Slovenia este favorită să câștige acest meci având în vedere valoarea jucătorilor din Balcani precum și faptul că dispută partida pe teren propriu. Potrivit site-ului transfermarkt.com, valoarea tricolorilor este de puțin peste 10 milioane de euro, în timp ce jucătorii sloveni au o cotă de piață generală mai mare de 110 milioane de euro.

Echipa noastră a avut un parcurs obositor de 450 km de la Parma (Italia) unde a remizat cu naționala statului Kosovo în urmă cu trei zile, scor 1-1. Antrenorul tricolorilor, turcul Engin Firat a declarat la conferința de presă dinaintea meciului că pentru partida cu Slovenia sunt incerți doi jucători, fiind vorba de fundașul stânga Oleg Reabciuk și de mijlocașul Cătălin Carp. Cei doi s-au accidentat în meciul cu Kosovo și s-au antrenat individual, potrivit informațiilor de pe site-ul FMF.

Rep. Moldova și Slovenia s-au confruntat de două ori până acum în meciuri oficiale. În preliminariile campionatului mondial din 2006, slovenii s-au impus în ambele partide: 3-0 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău