Trei străzi din centrul capitalei vor intra în reparații

  • 21 Februarie 2022 09:26
Trei străzi din centrul capitalei vor intra în reparații

Primăria Chișinău este gata să demareze reparația străzilor 31 august 1989, Alexandru cel Bun și Tighina, transmite MOLDPRES.

"Am terminat tot procesul de pregătire tehnică pentru demararea reparației străzilor din centrul orașului - 31 august, Alexandru cel Bun și Tighina. Lucrările vor începe în scurt timp. Știu că reparațiile pe aceste străzi vor crea impedimente în transportul public - îmi cer scuze pentru asta", a spus primarul capitalei Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor municipale de astăzi, scrie MOLDPRES.

În noiembrie 2020, „CHIȘINĂUPROIECT” a prezentat schițele și conceptul de amenajare a străzii 31 august, prin care se dorește transformarea acesteia într-un coridor verde pentru bicicliști, ce va face legătura dintre Parcurile Valea Trandafirilor, Valea Morilor și Dendrariu.

Conform proiectului propus, pe această stradă va fi lărgit trotuarul și amenajată pistă cu sens dublu pentru biciclete din contul îngustării carosabilului. Intersecțiile vor fi securizate prin treceri pietonale denivelate, semafoare și extensii de curbură a trotuarelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău