Trei sportive din R. Moldova au ocupat locuri de frunte la Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa

  • 13 Iunie 14:15
Trei sportive din R. Moldova au ocupat locuri de frunte la Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa

Trei sportive din Republica Moldova au ocupat locuri de frunte la Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa, desfășurat în orașul Marsa, Malta, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, este vorba de Zalina Marghieva, care a ocupat locul I la proba aruncarea ciocanului, Anna Berghii - locul II la proba ștafeta suedeză / locul III – alergări 400 metri și Dimitriana Bezede, care s-a clasat pe locul III la proba aruncarea discului.

Solicitată de agenție, premianta Anna Berghii a specificat că, împreună cu echipa, s-a pregătit mult pentru acest campionat. „Ne bucurăm că am ocupat locuri de frunte. După clasamentul echipelor, ne-am plasat pe locul trei, fapt ce ne bucură mult”, a spus Anna Berghii.

Campionatul de atletism al țărilor mici din Europa s-a desfășurat la data de 11 iunie. În cadrul acestuia, au participat reprezentanți a 10 țări. La prima ediție a concursului, în anul 2016, echipa Republicii Moldova s-a plasat pe locul întâi, conform rezultatelor acumulate în clasamentul echipelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
24,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:1,03 m/s
Mon
26
Tue
28
Wed
29
Thu
22
Fri
25
Arhivă Radio Chișinău