Trei expoziții pentru industria alimentară revin la Chișinău

  • 15 Mai 2023 10:45
Trei expoziții pentru industria alimentară revin la Chișinău

În perioada 18 - 21 mai 2023, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui un eveniment de referință pentru industria alimentară – expozițiile FINE FOOD EXPO, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPO, transmite Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

Producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Franța, Italia, Polonia, România își vor promova ofertele. Agenda expozițiilor va include prezentări de tehnică, acțiuni promoționale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse etc.

Vizitatorii vor asista la demonstrări de echipamente pentru fabricarea produselor de panificație și cofetărie, de utilaje multifuncționale pentru procesarea cărnii, de mașini pentru tăierea fructelor și legumelor, de linii de conserve, de refrigerare și altele.

Evenimentele-cheie ale expozițiilor FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT vor fi test-drivurile unice ale echipamentelor de ultimă oră pentru industria alimentară, ambalarea și depozitarea produselor alimentare.

Evenimentul expozițional din anul curent s-a extins și va găzdui Festivalul „Street food” – un picnic gastronomic de primăvară la care vor putea fi gustate delicii din bucătăria națională, cât și din întreaga lume.

Expozițiile vor ocupa toate spațiile expoziționale, și anume, pavilioanele central, nr.2 și spațiile exterioare. Inaugurarea expozițiilor va avea loc joi, 18 mai, la ora 11.00 în pavilionul nr. 2 al Moldexpo. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău