Trei cetățeni străini au fost documentați de către poliția de frontieră pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul R. Moldova

  • 21 Februarie 2021 10:33
Trei cetățeni străini au fost documentați de către poliția de frontieră pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul R. Moldova

Trei cetățeni străini au fost documentați de către poliția de frontieră pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul R. Moldova.

Poliția de frontieră informează într-un comunicat că în ultimele 24 de ore polițiștii au înregistrat mai multe acțiuni ilegale. Un conducător auto a încălcat regulile de transportare a pasagerilor, iar trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova.

De asemenea, șase persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice. Totodată, o persoană a fost identificată la trecerea frontierei cu consemn național.

Potrivit datelor poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 11 871 de traversări a frontierei de stat. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5.836 de traversări persoane, dintre care 2.856  treceri la frontiera moldo-română, 1.718 treceri la frontiera cu Ucraina și 1262 treceri aeriene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău