Trei cetățeni moldoveni care au murit într-un accident rutier din Rusia vor fi aduși acasă

  • 30 Ianuarie 2018 11:21
Trei cetățeni moldoveni care au murit într-un accident rutier din Rusia vor fi aduși acasă

Trei cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați de 37 și 28 de ani și  o femeie de 31 de ani, au decedat într-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23.34, în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk, Federația Rusă.

Un alt moldovean, de 34 de ani, a suferit traumatisme, fiind internat în spital, în urma impactului dintre două autoturisme, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) informează, cu referire la Ministerul Situații Excepționale al Federației Ruse, că alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu traumatisme în urma accidentului, fiind internați în spital.

Ofițeri din cadrul IGSU vor pleca pe parcursul zilei de astăzi, 30 ianuarie, în Federația Rusă pentru a organiza toate procedurile de rigoare pentru a aduce acasă corpurile neînsuflețite ale cetățenilor moldoveni. Totodată, aceștia vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Deocamdată nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău