Transnistria va participa, în premieră, la ”Fabricat în Moldova”

  • 05 Decembrie 2014 14:03
Transnistria va participa, în premieră, la ”Fabricat în Moldova”

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment expozițional economic național, ”Fabricat în Moldova” sunt pe ultima sută de metri.

Anul acesta expoziția va găzdui peste 200 de agenți economici cu standuri individuale sau colective, ale raioanelor sau ale unor asociații sectoriale de business. În premieră, în cadrul ediției din 2015 va participa Asociația de Divinuri din Moldova. Tot în premieră, la expoziție vor participa cu stand colectiv agenții economici din regiunea transnistreană 

Evenimentul va cuprinde și un vast program de afaceri, seminare, mese rotunde, traininguri. Președintele camerei de comerț, Valeriu Lazăr susține că în acest an, la solicitarea agenților economici, multe dintre evenimentele de instruire se vor axa pe explicarea agendei europene, programele de finanțare.

”Vorbim despre agenda europeană, lumea vrea să știe despre ce directive este vorba. De aceea ne-am propus să avem pe partea de progran adițional un șir întreg de evenimente, mese rotunde, seminare, conferințe, care vor ajuta reprezentanții întreprinderilor ce-i așteaptă. Aceștia ne-au rugat să oferim cât mai multe informații utile despre progranele de suport care sunt sau vor fi operaționale în perioada următoare”, Valeriu Lazăr.

La ”Fabricat în Moldova” își vor prezenta realizările și agenții economici care au beneficiat de suport în cadrul Programului de atragere a remitenților în economie ”PARE 1+1”, fiind promovate și mediatizate programele derulate de stat de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii. 

Expoziția „Fabricat în Moldova”, ajunsă anul acesta la cea de-a 14-a ediție  este cel mai mare eveniment economic din Republica Moldova. Organizată tradițional de Camera de Comerț și Industrie, se va desfășura, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2015,  cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău